Жилищни сгради

Обект : Люляк 35

Жилищна сграда – ЛЮЛЯК 35

Разрешение за ползване от 25.01.2019г.

Представяме ви, новата сграда на строителна фирма „Димитров Билд“ ООД,  изградена на ул.“Люляк“ 35, гр.Варна.  В построяването са вложени висококачествени материали. Разположението на кооперацията е в близост до бул. „Левски“, която я прави лесно достъпна, има всички необходими комуникации – автобусни спирки, магазини, детски градини, училища, пазар, но в същото време е на тиха уличка, което дава спокойствие и уют на бъдещите собственици. Общите части са луксозно завършени, асансьор, екстериорния дизайн е по последни тенденции.
Сградата е с шест надземни етажа с 18 апартамента, 6 гаража и 10 паркоместа.

Обект: Люляк 35

Обект : Атанас Манолов 1

Разрешение за ползване от 21.08.2017 г.
Нова луксозна жилищна сграда в неподсредствена близост до Grand Mall Варна. Всички обекти са с функционално разпределение и тераси. Сградата е снабдена с асаньор и подземен гараж с паркоместа, а на партерен етаж са разположени офис помещения.
Удобен и комуникативен район,в близост са разположени спортен комплекс, училища и бизнес център.
Дата на откриване на строителна пощадка-15.01.2016 г

Обект:  Атанас Манолов 1

Обект : Никола Козлев 11

Луксозна жилищна сграда с акт 16 №80/28.03.2016г.
Районът е изключително комуникативен, подходящ за живеене и инвестиция. В близост е разположен ІІ ри корпус на Икономически университет, заведения, детски градини, детски ясли, основни училища, сградата на РИОКОЗ.

Обект:  Никола Козлев 11

Обект : Карамфил 10

Жилищна сграда на шест етажа с четиринадесет апартамента и паркоместа. Сградата е с Акт 16/14.12.2015 г.
Жилищната сграда е разположена на ул. Карамфил 10, района на Цветен квартал. На метри е от главен булевард и автобусна спирка и в същото време на тиха улица, в близост до детска градина, търговски център, сградата на ВиК, стадион Спартак, сградата на РИОКОЗ.
Строителна фирма Димитров Билд ООД извършва цялостно строителство на жилищни сгради от основи „до ключ“. По желание на клиента можем да предложим дистрибутори, с които работим за избор на фаянс, теракот и ламинат, както и да изработим проект за доставка и монтаж на окачен таван и скрито осветление. Изработваме проекти, доставка и монтаж на кухня и обзавеждане.

Обект:  Карамфил 10

Обект : Чинар 19

Дата на откриване на строителната площадка – 07.01.2013 г.
Разрешение за ползване на жилищната кооперация – 25.07.2014 г.
Жилищна кооперация с 12 апартамента, кабинет, гараж и паркоместа.
Сградата е шестетажна с асансьор, луксозно завършени общи части с парапети от ковано желязо. Кооперацията е разположена на ул. Чинар 19, на минути пеш са булевардите Струга и Сливница. Районът е тих и комуникативен, в близост до училища, супермаркети, Grand Mall, автобусни спирки.

Строителна фирма Димитров Билд ООД извършва цялостно строителство на жилищни коперации от основи „до ключ“. По желание наклиента можем да предложим дистрибутори, с които работим за избор на фаянс, теракот и ламинат, както и да изработим проект за доставка и монтаж на окачен таван и скрито осветление.
Строителна фирма Димитров Билд ООД изработва проекти за доставка и монтаж на кухня и обзавеждане.

Обект: Чинар 19

Обект : Иваница Данчев 16

Жилищната сграда е шестетажна, с асансъор.  Зелен покрив, тип градина завършва напълно сградата. Върху покривната конструкция са насадени дървесни видове и райграс. В сградата са обособени двустайни и тристайни апартаменти и офис помещения на партер.
Строителството започна през месец юли 2011 г., удостоверение за въвеждане в експлоатация имаме от 21.03.2013 г.
Районът е изключително комуникативен, в близост са разположени Mall Varna, Phoe Mall, Varna Towers, детски градини, училище, спирки на градски транспорт.  В непосредствена близост е до главен булевард, осигурена е транспортна обвързаност с всички точки на града.
Общите части на сградата са луксозно завършени с парапети от ковано желязо.

Строителна фирма Димитров Билд ООД извършва цялостно строителство на жилищни кооперации от основи „до ключ“.
По желание на клиента можем да предложим дистрибутори, с които работим за избор на фаянс, теракот и ламинат. Строителна фирма Димитров Билд ООД изработва проекти за доставка и монтаж на окачен таван и скрито осветление, както и изработка на проект за доставка и монтаж на кухня и обзавеждане.

Обект: Иваница Данчев 16

Обект : Жолио Кюри 96

Строителна фирма Димитров Билд ООД изгражда жилищни сгради с високо качество на вложените материали.
Жилищната сграда на ул. Жолио Кюри 96 е с Удостоверение за въвеждане в експлоатация от 2010 г. Изградена е на 6 етажа, като на партерен етаж е офисът на строителна фирма Димитров Билд ООД.

Обект: Жолио Кюри 96

Обект : Крепостна 6

Обект: Крепостна 6

Обект: Веслец 39

Обект: Веслец 39

Обект: Александър Батенберг

Саниране и преустройство на жилищна сграда

Обект: Александър Батенберг